× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
kameliq95_
09 февруари 2019

Възможно ли е да се въведе опция "гледай играта на дадена маса"? И примерно ако не искаш да влизат да гледат да го забраниш.

karry
03 август

Здравейте,
на този етап Flash игрите са спрени и няма да са достъпни!

Liter_Djak
05 август

Здравейте! Може би днес също има проблем в отразяването на игрите по белот за дневната и месечна класация във висша и шампионска лига?Лек ден на всички изпълнен с позитивни емоции!

_SeVeNtH_SoN_
05 август

Оправете си статистиките на Бесеница, не съм играл днеска изобщо а ми дава че съм -2000 точки

silenzio
06 август

Защо като маркирам във форума като прочетено изчезва и след известно време пак е червено?

zzccgg
13 август

Това наистина е доста досадно.

_Error_
31 август

Възможно ли е,да се спре в играта Реми свалянето на карти наведнъж,масаво се практикува,и не се получава никаква игра,отсрещния играч не получава възможност да играе,като цяло не се получава никаква игра,а само ограбване.

Patience-
07 септември

Адмирации за промените . Имам предложение за свара играчи с чип повече от 2 милиона да не могат да играят на монте. Направете както беше ако нямаш вип и имаш повече от 500к да не можеш да играеш на малка маса.

angel_6
07 септември

съгласна съм с предложението на Patience-

Torquemada
20 ноември

Искам да се въведе опция:изгони партньора си от играта! Това, ще спести много нерви не само на участниците, а и на самите админи! Натискате бутона и премахвате дразнителя! Съответно на негово място можете да поставите две опции:продължи с бот или възможност за влузане на друг участник! Уверявам ви, че това, би решило много дългогодишни проблеми, които се случват тук! Не ми благодарете!

nepokolebima
преди 1 ден

Не съм съгласна с предложението на Patience-

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах